Select Page

Aquesta setmana l’edil de turisme de l’Ajuntament d’Altea, Anna Alvado, va mantenir una reunió de treball amb diferents representants del sector nàutic, que des de diferents empreses del sector, treballen des de fa anys en la localitat d’Altea. Aquesta va ser la segona reunió d’aquestes característiques que s’ha realitzat en estos últims mesos amb aquest important col·lectiu per a l’economia local. L’objectiu és agrupar a totes l’empreses del sector nàutic amb la finalitat de dissenyar estratègies comuns.

En la reunió la regidora de turisme va presentar la imatge del material que es va a portar a Fitur, així com va detallar les activitats que van a tenir lloc en aquesta fira per a la promoció turística del municipi. La badia d’Altea, que recordem forma part del parc natural de la Serra Gelada, oferta moltíssimes activitats al llarg de l’any i que seran promocionades en la fira de Madrid. Anna Alvado va voler agrair a les pròpies empreses nàutiques alteanes, la seua presència en la pròxima fira nàutica MedSea, que tindrà lloc en IFA Alacant els dies 25 i 26 de març.

Per la seua banda, el regidor de noves tecnologies, Pere Barber, va explicar la renovació que s’està duent a terme en la web Visit Altea. L’edil va escoltar les propostes per a millorar la visibilitat de la web Altea és Mar, i d’aquesta forma poder dotar-la d’un contingut més experiencial.

Per a finalitzar, la regidora de medi ambient, Bea Nomdedéu, va explicar a les empreses del sector la situació de les gestions que s’estan fent per a renovar els fondeos ecològics. Dins de l’objectiu de promoure un turisme de qualitat, sostenible i respectuós amb el medi ambient, Nomdedéu va avançar que la localitat ha sol·licitat la posada en marxa d’un vaixell de vigilància amb la finalitat de conservar la nostra badia, i així evitar les males pràctiques mediambientals.

Pin It on Pinterest