Select Page

El dimarts 27 de desembre es celebrarà la novena edició de la ‘‘Cursa Sant Silvestre Vila d’Altea Nocturna’’, una prova no cronometrada de 3.900 metres que organitza l’Ajuntament d’Altea amb la col·laboració del Club d’Atletisme d’Altea i l’organització tècnica de Grupo Brotons.
Pere Barber, regidor d’Esports, ha anunciat que la cursa eixirà a les 20:00h. des de la Plaça de l’Ajuntament. El regidor també ha informat que encara està obert el termini d’inscripcions per a participar en la cursa. Totes les persones interessades es poden inscriure a través del següent enllaç: https://www.grupobrotons.es/?event=ix-san-silvestre-de-altea.
El recorregut serà el següent: eixida des de la Plaça de l’Ajuntament, Pont de Montcau, tall N-332 al pas dels corredors, Passeig Mediterrani, Carrer Sant Pere, Rotonda del Port, Av. del Port, desviament cap al Carrer La Llum (Diferens), Costera dels Nassos, Camí Vell d´Alacant, Carrer Alacant, Carrer La Sèquia, Pont de Montcau, Plaça La Creu, Av. La Nucia, Av. València, Av. Generalitat Valenciana, C/ Garganes, Av. Jaume I i meta a la Plaça de l’ Ajuntament.
Com és tradicional, també hi haurà concurs de disfresses de Nadal per al qual es facilitarà un àrea de ‘customització’ amb complements de disfresses. A més, s’instal·larà una carpa per a oferir als participants brou calent, gràcies al patrocinador Aneto, i hi haurà obsequis per als participants. Col·laboren també en la cursa Coca-Cola, Hero i Detergente Brumol.
Per a un correcte desenvolupament de la carrera, en dates anteriors a la mateixa, es durà a terme una reunió de seguretat, per a coordinar el treball de Policia Local, Ambulàncies DYA i Protecció Civil. 
En aquest sentit, Pere Barber ha volgut agrair la col·laboració de tots  els efectius de seguretat i l’organització tècnica de Grupo Brotons en la preparació de la prova. El regidor ha animat a participar en aquesta cursa que enguany deixarà de ser competitiva, és a dir, no tindrà cronometratge oficial i hi haurà premis als tres primers corredors en creuar la meta, en categoria femenina i masculina i als locals, a més de premis de disfresses’’.

Pin It on Pinterest