Select Page

L’edil de l’àrea d’infraestructures, Roque Ferrer, ha anunciat l’inici de les obres de millora en el carrer La Vila Joiosa. Unes obres, tal com remarcava, molt necessàries tant per a millorar la seguretat viària com per a fer un pas més en l’eliminació de barreres arquitectòniques.

Segons confirmava el regidor ‘’les obres s’engloben dins del pla per a la millora de condicions d’accessibilitat d’elements d’urbanització, marcant les directrius per a aplicar les Normes Tècniques d’Accessibilitat i que així es de garantia del seu compliment’’.

En l’actualitat el carrer La Vila Joiosa té voreres estretes, aparcament lateral de la calçada i zones que dificulten la visibilitat tant per a vehicles com per a vianants, per la qual cosa es procedeix a realitzar millores per mitjà d’estes obres que tenen un cost de 43.247,82 €. L’actuació consisteix en l’ampliació de les voreres i es remodelaran diversos punts per a donar major visibilitat; es disposarà de zona d’aparcament per a ambulàncies  enfront de l’ambulatori, alhora que s’adaptarà l’accés de vianants al mateix. A més, Roque Ferrer ha informat que també es preveu millorar la intersecció i visibilitat amb l’avinguda de La Nucia rehabilitant les zones verdes que dificulten el camp de visió, aconseguint així una major seguretat vial.

En paraules del mateix Roque Ferrer, ‘’estes obres eren més que necessàries i es reivindicaven tant per part del veïnat de la zona com per la ciutadania des de fa molt de temps’’.

Ferrer avançava que no seran les úniques obres de millora en la nostra localitat, ja que està previst iniciar en breu millores en la zona de la Travessia del Prado i avinguda de La Nucia i carrers adjacents a esta.

Pin It on Pinterest