Select Page

La regidora d’Educació, Vicenta Pérez, ha aconseguit la col•laboració de la Facultat de BB.AA. per a digitalitzar i editar el projecte guanyador del concurs convocat per esta regidoria per anomenar i crear el logotip de l’escoleta infantil. Unes propostes que van presentar els xiquets dels CEIPS del municipi el passat 24 d’octubre en el saló d’actes del Centre Social.

Este matí la regidora d’Educació, Vicenta Pérez, acompanyada per la Secretària de la Facultat de BB.AA., Carmen Uriana, i la professora de l’assignatura de Disseny Gràfic, Teresa Bonastre, han mostrat als alumnes d’esta matèria el nom, “Mini-Món”, i el logotip que va ser escollit per anomenar a l’Escoleta.

Els alumnes que cursen aquesta assignatura de 3r de Belles Arts, pertanyent a l’itinerari Arts Visuals, hauran de presentar com a part de l’assignatura una proposta definitiva del logotip digitalitzat. Posteriorment, s’escollirà el que represente definitivament a l’escoleta. Tal i com informava Vicenta Pérez, ‘’este treball formarà part de les activitats que engloben l’assignatura de Disseny Gràfic al campus de Belles Arts’’. A més, la iniciativa està oberta a tots els alumnes de la Facultat de BB.AA. que desitgen participar-hi. Un jurat mixt composat entre Ajuntament i UMH triarà la proposta guanyadora.

Este conveni dona mostra, tal com manifestava la regidora, ”de les bones relacions que mantenen ambdues institucions i les ganes de buscar aspectes en comú per a poder seguir realitzant col•laboracions entre l’alumnat del municipi’’.

Pin It on Pinterest