Select Page

El pròxim divendres, 28 d’octubre, la regidoria de Joventut i l’empresa Projectes Educatius han organitzat una nova edició de la festa de ‘Halloween’ per als més xicotets. Pere Barber, regidor de Joventut i Esports, i les responsables de l’empresa Projectes Educatius, Mª José Morales i Carol Orozco, han presentat l’esdeveniment i han agraït el suport de l’Ajuntament i de la resta de col·laboradors (s’adjunta cartell).

La festa està dirigida als més menuts de la casa i començarà a les 17:00h. en el Poliesportiu i finalitzarà a les 20:30h. L’entrada, amb un cost de 6 euros, inclou el berenar i la participació en els diferents tallers. Es pot adquirir en la mateixa acadèmia de Projectes Educatius i en els comerços col·laboradors. 

Entre altres activitats, a més d’inflables, s’ha programat un espectacle de malabarisme i foc, tallers, música, photocall, pintacares i diferents estands, així com un bou mecànic, per als més majors, i moltes sorpreses més. 

Per a més informació: 619 021 920 / 646 251 224

Pin It on Pinterest