Select Page

L’edil d’Infraestructures, ha eixit al pas de les declaracions del Popular Pedro Barber referents a què la nova il•luminació a Altea la Vella no correspon pagar-la a l’Ajuntament, sinó a Diputació.

Respecte a estes declaracions, Roque Ferrer, ha mostrat la seua sorpresa per la reacció del Partit Popular: “El PP ha sigut incapaç de solucionar un problema de seguretat viària que preocupa moltíssim a la gent d’Altea la Vella. No només no han realitzat ells esta infraestructura durant els seus 20 anys de mandat sinó que, a més, tampoc han volgut convéncer a la Diputació de la necessitat d’intervindre en este tram que necessita una evident millora”.

El regidor ha recordat que ‘’la Diputació d’Alacant, governada pel Partit Popular, fa quasi un any va denegar la sol•licitud de subvenció per part d’este Ajuntament per a asfaltar el Camí de la Serra Bèrnia. Eixe desconeixement demostra  l’absolut desinterés de Pedro Barber i el PP en els esforços que realitza este equip de govern per millorar les infraestructures en la zona d’Altea la Vella, especialment en la muntà a la serra Bèrnia, que durant anys s’ha vingut sol•licitant’’ .

El regidor Roque Ferrer ha afirmat que espera que ‘’la imminent contractació de Pedro Barber com a gerent de Geonet, una empresa pública dedicada a la cartografia depenent de la Diputació, amb un cost anual de diners públics superior als 70.000 € per a cobrir el seu sou -i deixant l’ex alcalde Miguel Ortiz de costat per posicionar-se contra l’actual president de la Diputació, César Sánchez-, no implique que es trasllade a la Diputació la política d’oposició deslleial que està fent el PP al poble d’Altea, posant per davant els interessos de partit a les necessàries inversions que fins ara se’ns han negat al poble d’Altea durant esta legislatura, es a dir, el PP prefereix invertir amb quantiosos sous als seus afins, a través de la Diputació provincial que invertir amb obres de millora per al municipi d’Altea’’.

Ferrer ha destacat que la nova il•luminació que s’ha projectat per a Altea la Vella és de màxima importància, perquè millorarà la seguretat del trànsit rodat del tram comprés en la carretera CV-755 entre l’estació de venta de combustibles i el pont de l’autopista, a pesar del desinterés del Partit Popular a través de la Diputació d’Alacant en millorar la vida de la gent d’Altea, finalment serà  l’Ajuntament d’Altea qui s’encarregarà de la seua dotació econòmica i gestió.

Pin It on Pinterest