Select Page

El Club de Tennis Taula Altea va repetir un nou èxit esportiu i organitzatiu en batre el rècord de participants en l’organització del III Campus i Open de Tennis Taula celebrat al Palau dels Esports d’Altea durant tota la passada setmana i que va culminar el dissabte amb la celebració de l’Open nacional i autonòmic. 143 jugadors, des de les categories inferiors de benjamins i alevins fins a la categoria absoluta i de veterans, procedents de clubs del País Valencià i de la resta de l’Estat van participar en les nombroses partides que es van jugar al parquet del Palau on es van instal·lar 10 taules de ping -pong.
En finalitzar el campionat l’edil d’Esports i Joventut, Pere Barber, va lliurar els trofeus als tres campions de cada categoria, acompanyat pel president de la Federació Valenciana de Tennis Taula, José Gómez i el vicepresident del Club de Tennis Taula Altea, Cándido Delgado. 

Pin It on Pinterest