Select Page

La regidoria de Joventut i Esports ha organitzat la primera “Altea Games Week”, una trobada per a joves aficionats als videojocs que tindrà lloc durant els dies 23 i 24 de juliol, de 18 a 21 hores a les instal•lacions del Centre Juvenil, davant la piscina municipal.

Pare Barber, regidor d’Esports, ha presentat l’activitat que serà gratuïta per a tots els participants. Durant la Altea Games Week els vídeo aficionats podran jugar i competir entre ells o en manera online als videojocs més populars del moment com el famós “Clash Royale”, un joc amb milions d’aficionats que es juga especialment en dispositius mòbils o tablets; també el popular FIFA 2016, amb la consola PS3, PS4 i Xbox i jocs com el Tekken, Rock Band o el més conegut i amb més aficionats al món dels videojocs, tant en pc ‘s, consoles o dispositius mòbils, com és el Minecraft .

A més durant la trobada s’organitzaran campionats i hi haurà nombrosos regals per als participants.

Inscripcions al Centre Cultural Juvenil, al telèfon 96 584 13 34 o a través del correu electrònic: juventudydeportes@altea.es També a través del WhatsApp al número 625 35 57 17.

Pin It on Pinterest