Select Page

El consell escolar municipal reunit esta setmana ha aprovat emetre l’informe favorable al projecte municipal de jornada contínua en els cinc CEIPS d’Altea per al pròxim curs 2016-2017. En aquest sentit, Vicenta Pérez, regidora d’Educació, assenyalava que el consell ha validat la petició formalitzada pels CEIP Les Rotes, Blanquinal, Garganes, Altea la Vella i L’Olla, sol•licitant la modificació de l’horari general que implicarà l’entrada en el procediment de demanda de la jornada contínua. ‘’Remetrem a la conselleria d’Educació el projecte i serà l’orgue autonòmic el que haurà de donar la seua aprovació al respecte d’aquestos canvis d’horari’’, assenyalava la regidora.

“Una vegada ens comuniquen la seua decisió, afegia Vicenta Pérez, informarem a la ciutadania i, si esta resulta positiva, en setembre es faran les votacions. Si estan ratificades per la majoria que exigeix l’ordre,  és a dir el 55%, Altea tindrà jornada contínua per al pròxim curs” .

D’aquesta manera Altea dona un pas més per aconseguir una reivindicació majoritària per part de la comunitat educativa, mares i pares i l’Ajuntament que sempre ha mostrat el seu recolzament a l’aplicació de l’horari intensiu.
 
Així mateix el consell escolar també va aprovar els tres dies no lectius per al curs 2016/2017 que són el 3 de febrer, 31 d’octubre i 17 de març.

Pin It on Pinterest