Select Page

L’Ajuntament d’Altea s’ha sumat a la convocatòria de la FVMP mostrant la més rotunda condemna als atemptats que han costat la vida a quasi quaranta persones a Turquia. Es tracta d’una nova mostra de la barbàrie terrorista que, de manera indiscriminada i sense cap sentit, torna a colpejar ciutadans de tot el món. Per aquest motiu, s’ha convocat a la ciutadania a un minut de silenci, en la porta del edifici consistorial, hui a les 12 hores.
 
L’alcalde d’Altea, Jaume Llinares, junt a la resta de regidors de la corporació municipal, ha guardat este minut de silenci, al que s’han unit treballadors de l’Ajuntament i veïns. Des de l’Ajuntament es lamenta este cruel atemptat i s’acompanya al pesar d’amics, familiars de les víctimes i de tot el poble de Turquia. El regidor Pere Barber ha dirigit unes paraules de condemna per aquest atemptat, en nom de la corporació municipal, i ha assenyalat que la força de la societat i de les institucions publiques són essencials per combatre el terrorisme.

Pin It on Pinterest