Select Page

La Corporació Municipal de l’Ajuntament d’Altea ha guardat un minut de silenci, a les 12 hores de hui, en record de les víctimes de l’atemptat ocorregut ahir a Orlando. Jaume Llinares, alcalde d’Altea, ha encapçalat esta concentració silenciosa a la qual s’han sumat la resta de regidors de la corporació municipal, així com els treballadors de l’Ajuntament i veïns i veïnes de la localitat. 

Una bandera LGTB amb crespó negre ha sigut instal·lada al balcó de l’Ajuntament en senyal de dol per les víctimes. Verónica López, regidora d’Igualtat, ha condemnat l’atemptat terrorista, en nom de l’Ajuntament d’Altea, que ha deixat, almenys, 50 morts i 53 ferits en el tiroteig a un local gai a l’esmentada ciutat nordamericana.

”Mostrem la nostra consternació pel brutal atac sofrit a una discoteca i amb el dolor que ens causen estos assassinats d’Orlando, reiterem el nostre suport a les persones LGTB i el més ferm rebuig a l’homofòbia. Tot el nostre suport a les famílies i amics de les víctimes”, assenyalava Verónica López.

Finalment, la regidora apel·lava al respecte afirmant que, ”solament serem una societat més justa si respectem a totes les persones independentment de la seua condició sexual i del seu sexe, partint de la premissa que tenim els mateixos drets”.

Pin It on Pinterest