Select Page
  • Una exposició de vehicles de seguretat i emergències centra els actes de
    celebració

Amb motiu del 25 aniversari del CEIP Altea la Vella, passat divendres, 27 de maig, els alumnes del centre van conèixer de primera mà tots els vehicles de seguretat i emergències amb els que l’Ajuntament treballa diàriament.

L’activitat, promoguda des de les regidories d’Educació i Seguretat Ciutadana, va ser una oportunitat perquè els més menuts conegueren en primera persona com és un camió de bombers, una ambulància DYA, un vehicle i material de Protecció Civil així com vehicles de la Policia Local, la Policia Nacional, la Guàrdia Civil i la Policia Autonòmica.

Els escolars, que van estar acompanyats en tot moment per un responsable de cada cos de seguretat i emergències participant en esta exposició, van gaudir pujant als vehicles i practicant amb el material de seguretat. Durant el matí els alumnes van assistir a la xarrada informativa a càrrec del personal del 112, el telèfon d’emergències.

El regidor de Seguretat Ciutadana, Vicent Ripoll, que també va acompanyar els escolars, junt amb la regidora d’Educació, Vicenta Pérez, va mostrar la seua satisfacció perquè l’activitat va tenir una molt bona acollida tant pels alumnes com pels mestres dels centre.

Pin It on Pinterest