Select Page

L’alcalde d’Altea, Jaume Llinares, ha rebut en dependències d’Alcaldia a Josep Vicent, recentment nomenat director artístic i musical de l’Auditori de la Diputació d’Alacant (ADDA). L’alcalde ha pogut felicitar personalment al músic i director d’orquestra alteà pel càrrec que a partir d’ara ostentarà al cap davant de l’ADDA. S’han sumat a l’encontre amb Josep Vicent el regidor de Cultura, Diego Zaragozí; la regidora d’Educació, Vicenta Pérez i la regidora de Benestar Social, Igualtat i Sanitat, Verónica López.

Jaume Llinares ha destacat la important trajectòria artística de Josep Vicent, amb 25 anys de dedicació a la música, i el reconeixement amb què el músic compta a nivell internacional. En paraules de l’alcalde, ‘’és tot un orgull que un alteà haja portat el nom de la nostra localitat arreu del món, i que ara ho seguirà fent més a prop de casa des de l’Auditori de l’ADDA’’.

Pin It on Pinterest