Select Page

El 26 d’abril de 1986 obria les portes la Casa de Cultura d’Altea. 30 anys després l’alcalde d’Altea, Jaume Llinares, junt amb el regidor de Cultura, Diego Zaragozí inauguraven, dins dels actes del 30 aniversari, l’exposició ubicada en la Biblioteca Pública ‘’La Casa de Cultura d’Altea: Orígens’’.

En aquesta exposició es mostren els antecedents a través de fotografies i retalls de premsa del projecte d’ubicació de la Casa de Cultura en l’antiga Casa Beneyto; les publicacions de l’època que feien referència, anys abans, a la instauració del centre cultural i fotografies de l’estat de la casa abans i després de la reforma, procedents de l’hemeroteca de la biblioteca pública; a més de plànols de l’estructura de la casa original prestats per l’Arxiu Municipal i fotografies, cortesia de Diego Coello, del dia de la inauguració en 1986. En aquestes imatges es pot veure el pintor Navarro Ramón entre altres personalitats de l’època. També es fa un recorregut a través de fotografies de les distintes activitats i actes que s’han anat realitzant durant estos anys en la Casa de Cultura com són exposicions, i conferències, entre d’altres.

Jaume Llinares insistia en la importància de la Casa de Cultura durant estos anys en la vida social i cultural dels alteans.

Pin It on Pinterest