Select Page

L’alcalde d’Altea, Jaume Llinares, en nom de la Corporació Municipal de l’Ajuntament d’Altea, ha felicitat el director d’orquestra alteà, Josep Vicent, pel seu recent nomenament com a director artístic i musical de l’Auditori de la Diputació d’Alacant (ADDA).

Jaume Llinares ha destacat la important trajectòria artística de Josep Vicent, amb 25 anys de dedicació a la música, i el reconeixement amb què el músic compta com un dels directors d’orquestra més reconeguts a nivell internacional. Des de l’any 2004 és director artístic i titular de The World Orchestra.

En paraules de l’alcalde, ‘’des de l’Ajuntament d’Altea valorem molt positivament aquest nomenament de Josep Vicent com a director artístic de l’ADDA. Un nomenament que suposa un reconeixement a una carrera professional de 25 anys, a un dels músics i directors d’orquestra més destacats del panorama musical contemporani. Tot un orgull que un alteà haja portat el nom de la nostra localitat arreu del món, i que ara ho seguirà fent més a prop de casa, des de l’Auditori de l’ADDA. Tots els èxits per a Josep Vicent’’.

Pin It on Pinterest