Select Page

La regidoria de Cultura ha presentat les activitats organitzades per celebrar el Dia del Llibre, que es commemora el dia 23 d’abril. Les activitats comencen el dia 22 d’abril amb un conta contes i un taller de creació literària en la Biblioteca Pública d’Altea, a les 17:30 hores. El dia 23 d’abril, coincidint amb el Dia del Llibre, en la Plaça de l’Ajuntament tindrà lloc una activitat per jugar amb la poesia i també es realitzarà un taller per a l’elaboració d’un punt de llibre. El 28 d’abril la Biblioteca Pública acollirà el conta contes “Descubriendo el origen la Casa de Cultura con Sas i Ri’’, a les 17:30 hores, a més aquesta activitat està relacionada amb el 30 aniversari de la Casa de Cultura que es commemora estos dies. El dia 29 d’abril, també en la Biblioteca Pública d’Altea, tindrà lloc la lectura d’un conte tradicional i la confecció d’un llibre gegant a les 17:30 hores. El dia 27 de maig les activitats es traslladen a la Biblioteca d’Altea la Vella on s’ha organitzat un conta contes en anglès i un taller per a la creació d’una titella a les 17:00 hores.

A més la biblioteca mostrarà en una exposició de l’obra del senyor Quixot que posseïx en diferents idiomes per a commemorar el 400 aniversari de la mort de Cervantes. L’edil de Cultura, Diego Zaragozí, comentava al respecte d’estes celebracions que “no volem cenyir-nos a un sol dia o una setmana per a commemorar el Dia del Llibre, sinó que contemplem la possibilitat de realitzar una animació lectora en la Biblioteca Pública Municipal tots els mesos per als més menuts, amb la participació de Projectes Educatius Altea i Animaciones M.A.”

Pin It on Pinterest