Select Page

L’Alcalde d’Altea, Jaume Llinares, ha mantingut aquest matí una reunió de treball amb Joan Baldoví, Diputat en el Congrés dels Diputats de la Coalició Compromís,  junt amb una àmplia representació dels edils de l’equip de govern alteà.

En la reunió, tal com ha assenyalat Llinares, “li hem traslladat la nostra preocupació pel que puga ocórrer amb les obres del Front Litoral, i també hem abordat la liberalització de l’AP-7 en 2019, per la qual cosa puga afectar a la nostra proposta de no construcció de la circumval·lació”. Així mateix, l’Alcalde ha assenyalat que “hem analitzat també la recuperació de tota la platja a l’entorn de Cap Blanc”.

Segons ha explicat Llinares, “Joan Baldoví ja era sabedor de les nostres preocupacions perquè hi ha hagut intervencions, mocions i propostes no de Llei en el Congrés dels Diputats; i també s’ha inclòs la sol·licitud de partides pressupostàries per a poder atendre aquests projectes”. ”Tot açò va en la línia de treball que estem assenyalant des del principi de legislatura, encaminada a arribar a totes les institucions i les persones que ens representen, tant a nivell autonòmic, com del Govern central amb l’objectiu d’aconseguir aquests projectes”, ha remarcat Llinares.

En aquest sentit, Llinares ha agraït la presència de Baldoví a Altea, de qui ha destacat que “té sentit comú, sempre ens ha escoltat i sempre ha atès les nostres peticions, com a transmissor de les nostres propostes a Madrid”.

Per la seua banda, Joan Baldoví, ha recordat que una etapa de la seua vida va treballar a Altea “i vinc ací per a reafirmar precisament el meu compromís amb Altea i amb les seues problemàtiques”. “Durant aquests últims quatre anys en els quals he estat en el Congrés dels Diputats he presentat esmenes als Pressupostos Generals de l’Estat per a defensar Altea i els justíssims interessos dels seus ciutadans; i tampoc podem oblidar que les inversions en territori valencià d’aquests Pressupostos de l’Estat sempre han estat per sota de la mitjana”, ha reiterat Baldoví.

En aquesta mateixa línia, ha destacat que l’any passat “presentem més de 200 esmenes valencianes, relatives a infraestructures, per valor de més d’1.000 milions d’euros; i si els Pressupostos Generals de l’Estat d’aquests últims 5 anys ens hagueren donat la mitjana de l’Estat Español, projectes com el Front Litoral o la liberalització parcial de l’AP-7, haurien pogut fer-se tres vegades”.

“Tot açò, la qual cosa ve a demostrar-nos és precisament el que ha de fer el nou Parlament a Madrid i és reivindicar que en els PGE no es vaja el 70% del pressupost del Ministeri de Foment a la construcció d’un AVE, deixant de costat tantes i tantes coses en el nostre territori i que ajudarien a millorar la vida de la nostra gent”, ha conclòs Baldoví.

Pin It on Pinterest