Select Page

  Vicent Sanz, edil de Noves Tecnologies, al costat de Jesús Ballester, edil de Comunicació, han presentat la nova pàgina web de Ràdio Altea, radioaltea.com, després d’un temps treballant per a dotar-la de certs canvis, amb la finalitat de millorar la comunicació amb els oïdors i els usuaris de la mateixa. 

  Segons Sanz, ‘’volíem que anara una web senzilla d’utilitzar, amb continguts útils per a la ciutadania que, com a novetat, es generaran des de la pròpia ràdio’’. Anteriorment, la web de la ràdio municipal solia nodrir-se de les notícies de la pàgina web de l’Ajuntament; a partir d’ara generarà les seues pròpies notícies que es podran consultar en aquesta nova plataforma online.

  ‘’S’ha dissenyat una web atractiva per al ciutadà, amb l’objectiu que conega tot el que està passant en la ràdio’’, explicava Sanz. A partir d’ara, la ràdio ja no només s’escolta, sinó que es veu. La nova web comptarà amb informació audiovisual, tant fotografies de l’estudi i de l’equip de la ràdio, com els ‘podcasts’ o arxius de so dels diferents programes, que podran descarregar-se des de la web, per a tornar a escoltar-los. ‘’El que es pretén, indicava Sanz, és facilitar a l’oïdor la màxima informació i comoditat, perquè puga escoltar la programació de Ràdio Altea quan vulga i tantes vegades vulga’’.

Aplicació per a tablets i telèfons mòbils

  L’edil anunciava també el disseny d’una aplicació per a tablets i telèfons mòbils, ‘’que permet escoltar en directe la ràdio des d’aquests dispositius, així com escoltar un programa des del seu inici, encara que ho hàgem connectat una hora després’’. 

  ‘’Aquestes millores, subratllava Sanz, permetran al ciutadà estar al dia de l’actualitat alteana. Ens hem adaptat a les necessitats dels oïdors, perquè no deixen d’estar informats de tot el que succeeix a Altea’’.

  L’edil recordava que ‘’aquestes millores se sumen a les quals ja hem dut a terme, com el canvi dels estudis, l’adquisició de nou material i l’acord de col·laboració amb l’empresa Aeromax, per a poder tenir una transferència de dades major de la qual actualment tenim’’.

  Per la seua banda, l’edil de Mitjans de comunicació, Jesús Ballester, es mostrava molt satisfet amb aquestes millores, i indicava que ‘’ara la ràdio municipal està, més si cap, a l’abast alcalde de tots els alteans; no solament els que estan a Altea, i que poden escoltar-la a través de l’emissora local; sinó per a tots els alteans que no es troben en els límits de freqüència del 107.6’’. ‘’A través de la web i les aplicacions per a tablet i mòbil, indicava Ballester, tots ells van a poder accedir als continguts de la ràdio en el moment que vulguen i, d’aquesta manera, comptar amb tota la informació sobre Altea’’. 

  Així mateix, posava l’accent en els continguts, basats en una ràdio plural i per a tots els veïns d’Altea. Ballester indicava que ‘’hem pretès que la ràdio municipal anara una ràdio propera i tinguera la capacitat de ser escoltada en qualsevol casa d’Altea, i ho hem aconseguit’’. ‘’Encara que, principalment, els programes són en valencià, també els hi ha en castellà, anglès i francès’’. 

  Ballester subratllava la importància de ‘’haver aconseguit programar una ràdio plurilingüe i amb continguts per a totes les edats’’. Sobre aquest tema l’edil indicava que ‘’es mantenen els continguts que ja teníem anteriorment per a la tercera edat i per a col·lectius específics i hem introduït programes en els quals participen activament els col·legis i els instituts d’Altea’’.

  Jesús Ballester finalitzava fent balanç del treball dut a terme en la ràdio municipal, ‘’ja que he tingut la sort de poder presentar, quasi cada trimestre, des de l’inici de la legislatura, noves inversions en els recursos que posem a la disposició dels ciutadans en qüestió d’informació a través dels mitjans de comunicació municipals’’.

Enllaços per a descarregar-se l’aplicació

Android

https://play.google.com/store/apps/details?id=net.enantena.enacastandroid.radioaltea

Apple

https://itunes.apple.com/és/app/ràdio-altea/aneu961622559?mt=8

Pin It on Pinterest