Select Page

  L’edil de Festes, Marga Riera, ha anunciat la convocatòria de l’assemblea ordinària que la Junta Local Festera celebrarà dimecres que ve, dia 11 de febrer, en la Casa de Cultura a les 20 hores. La reunió abordarà diversos temes relacionats amb les festes locals, i en la mateixa participaran els clavaris de totes les comissions de festes d’Altea, els representants de la Associació de Moros i Cristians Sant Blai i els Clavaris de les Festes Patronals del Crist del Sagrari. 

  En la reunió es tractaran assumptes com el calendari festiu d’Altea per a l’any 2015, a més d’oferir informació d’interès per als clavaris i les comissions de festes locals, com les instàncies i la documentació que han de presentar els organitzadors de les festes que vulguen ocupar la via pública; els horaris que s’han de complir en la celebració de les festes populars, així com la documentació que és necessari presentar quan s’utilitzen focs artificials; la ubicació de les calmes festeres i, finalment, les relacions amb la SGAE. 

  Segons Riera, la Junta Local Festera ha sigut un instrument molt útil des de la seua creació en aquesta legislatura, que “assessora a les comissions de festes, els ofereix un suport permanent, i agrupa en el seu si a tots els representants festers d’Altea”.

Pin It on Pinterest