Select Page
  • Jesús Ballester: ‘’Palau Altea segueix sent l’auditori de tots els alteans amb més de 50 representacions, en 2014, per part de les diferents associacions musicals, culturals i socials d’Altea. A més de ser un referent cultural en la Marina Baixa amb 13.000 espectadors en el passat any’’.

Jesús Ballester, regidor de Presidència de l’Ajuntament d’Altea, al costat d’Enrique Fayos, director de Olympia Metropolitana, han presentat la nova programació del Palau Altea per als mesos de gener a juny de 2015.

Enrique Fayos, feia balanç del primer exercici finalitzat de Olympia Metropolitana com a gestora de Palau Altea, i es mostrava molt satisfet per la resposta del públic. Quasi 13.000 espectadors han assistit a les diferents actuacions programades durant l’any 2014. Palau Altea va oferir durant el passat any 37 actes de taquilla i 52 cessions de sala, unes xifres que situen a l’auditori d’Altea com ‘’un referent cultural per a tota la zona de la Marina Baixa, amb la millor oferta d’espectacles d’arts escèniques i entreteniment’’, comentava Fayos.

Jesús Ballester, ha destacat la ‘’la varietat en la programació que presenta Palau Altea, que és del grat del públic, com així ha quedat demostrat, després de 13.000 espectadors que han assistit a les diferents actuacions en 2014’’. L’edil felicitava a Enrique Fayos per la gestió de Olympia Metropolitana i comentava que ‘’esperem que Palau Altea seguisca comptant amb el respatler del públic com en aquest últim any, que ha servit per a atraure a Altea a visitants que, a més de venir a Palau a gaudir de l’oferta cultural, molts han aprofitat per a passar el cap de setmana en la localitat i gaudir d’ella, de l’entorn i de la seua gastronomia’’.

La nova programació, de gener a juny de 2015, segueix apostant per la lírica, i s’oferiran dues òperes, ‘’La Bohème’’ i ‘’Un ball de màscares’’; a més d’espectacles de ballet i dansa.

En l’apartat de teatre, cal destacar la vista de la companyia L’*Alqueria Blanca, en valencià, basada en la famosa sèrie de Canal 9. Així com ‘’En l’estany daurat’’ interpretat per Lola Herrera i Héctor Alterio. El teatre clàssic també té espai en aquesta programació amb la representació de ‘’La dama babau’’ de *Lope de Vega.

Destaquen també les actuacions de Faemino i Cansat i els monòlegs d’Enrique San Francisco i David Bonic.

Les propostes musicals de Palau Altea per a la nova temporada aposten pel jazz, amb un especial de música de James Bond; i el flamenc jazz. A més del ballet flamenc de José Porcel.

Palau Altea explica també amb representacions per als més xicotets, amb l’obra Pulgarcito i Canta Contes.

Així mateix, Palau Altea es converteix també en espai expositiu. Actualment es pot visitar l’obra de Lidó Rico, fins al 15 de febrer, i estan previstes exposicions de Kribi Heral i Eduardo Infant.

Jesús Ballester, indicava que ‘’un dels pilars en els quals ens basem perquè Palau d’Altea tinguera una gestió indirecta, era poder comptar amb una programació continuada, variada i de qualitat; al mateix temps que comercial, i que servira de motor i complement al turisme de finalització de setmana i desestacionalitzat’’,

L’edil ha volgut subratllar també que Palau Altea segueix sent l’auditori de tots els alteans, ja que durant aquest primer any de gestió de Olympia s’han utilitzat les seues instal·lacions per a més de 50 actuacions per part de les diferents associacions musicals, culturals i socials d’Altea.

Ballester finalitzava indicant que ‘’amb la programació continuada; el cost inferior que suposa per a l’Ajuntament; el turisme de finalització de setmana que acudeix a les seues representacions i, per tant, a visitar Altea i que el Palau segueix sent de tots els alteans, es compleixen els objectius que s’havien previst des de l’Ajuntament per a la gestió indirecta. Per açò, l’important és seguir creixent en usuaris i a oferir una programació de qualitat per a tots els públics’’.

Pin It on Pinterest