Select Page

“El regidor de Joventut i Esports, Sebastián Gómez, acompanyat pel vicepresident del Club de Tenis de Taula d’Altea, Cándido Delgado, “Candi”, ha presentat este matí dos gran esdeveniments esportius que tindran lloc a Altea el pròxim mes de juliol. Es tracta de l’I Campus i I Open de Tenis de Taula Vila d’Altea, ambdós en dates coincidents: el Campus del 7 a l’11 de juliol, i l’Open el 12 de juliol. Les dos convocatòries tenen àmbit nacional i portaran a Altea als millors entrenadors i jugadors nacionals del tenis de taula. L’edil d’Esports ha ressaltat importància esportiva i també el seu atractiu turístic de dos esdeveniments esportius d’alt nivell, i ha afegit que “desde l’Ajuntament donem l’enhorabona al Club pel seu treball entre els jóvens i ara per este salt de nivell que suposa organitzar un esdeveniment de caràcter nacional”.

“El Campus de Tenis de Taula comptarà en la seua direcció amb figures històriques d’este esport, com el famós “Juanito”, He Zhi Wen, nascut a Xina i nacionalitzat espanyol, que ha sigut olímpic amb Espanya, Quint del Campionat del Món, Medalla de bronze en l’europeu, i gran impulsor del tenis de taula a Espanya. “Juanito” és el Director Tècnic del Campus d’Altea; el Director és Víctor Sánchez, seleccionador nacional absolut, exjugador internacional i quatre vegades campió d’Espanya. Com a coordinador del campus, Pepe Fortun, entrenador del CTM Ciutat de Granada, i dos jugadors nacionals, Sergio Sánchez i Raimon Abellán.

“Candi ha destacat que el Campus d’Altea “es únic en el seu gènere en tota Espanya, i està alçant una gran expectació pel planter de figures que participan”. El Campus està pensat per a 30 alumnes de diferents edats i categories. Durant els dies de la seua celebració, del 7 a l’11 de juliol, s’instal·laran 16 taules en el Palau dels Sports, i en les mateixes taules es jugarà l’Open de categoria nacional i autonòmica el 12 de juliol. En l’Open participaran jugadors de totes les comunitats autònomes, amb importants premis en metàl·lic, fins a 1.100 euros en premis per al primer, segon, tercer i quart en cada categoria. Candi ha agraït el suport dels patrocinadors, entre ells l’Ajuntament d’Altea, Birla i Baldomero, Vsport.es, Promocions i Finances, la Diputació d’Alacant i la Federació Espanyola de Tenis de Taula, a més d’empreses de la localitat.”

“La informació sobre les bases i la reserva de la inscripció es poden trobar en la pàgina web del club, www.cttaltea.com/open.

Pin It on Pinterest