Select Page

 – El nou edil alteà accedeix al càrrec després de la renúncia en el Grup Municipal Socialista d’Andrés Ripoll fa unes setmanes.

Aquest matí va prendre possessió de l’acta de Regidor de l’Ajuntament d’Altea, Vicente Ripoll Orozco “Pacando”, en un acte que va tenir lloc en el transcurs del ple extraordinari celebrat a tal fi, en el saló d’actes del centre Social d’Altea. El nou edil accedeix al càrrec després de la renúncia voluntària fa unes setmanes d’Andrés Ripoll, i ve a engrossir les files del Grup Municipal Socialista en el consistori alteà.

Recordar que Vicente Ripoll ja va ocupar l’acta de regidor en la legislatura 2003-2007, on en les mateixes circumstàncies va venir a ocupar la vacant d’un company de partit. Ara torna a l’actualitat política amb mitja legislatura encara per afrontar. 

Per a Ripoll el seu retorn a la política en actiu es produeix amb la mateixa il·lusió i ganes que fa uns anys, “vinc a treballar per tots els ciutadans i intentar donar solució als seus problemes. Encara que el meu grup estiga en l’oposició, no vol dir amb açò que no anem a poder fer propostes per a treballar per Altea. Per descomptat que Altea la Vella tindrà un lloc preferencial en el meu treball diari i serà un dels meus principals objectius, però no serà l’únic”, va destacar el nou edil socialista

Pin It on Pinterest