Select Page

La regidora d’Urbanisme, Carolina  Punset , ha assegurat aquest matí que la paralització de les obres en l’Hostal el Fornet, en el Nucli antic d’Altea, “s’emmarca en la dinàmica quotidiana de treball del Departament d’Urbanisme”, i ha insistit que “no s’ha produït una paralització per la denúncies, sinó perquè s’ha detectat que la realitat actual no s’ajusta al projecte i, com en altres casos, s’ha paralitzat l’obra perquè el promotor resolgui la deficiència”. 
Carolina Punset s’ha referit d’aquesta manera al comunicat remès pel Bloc, en el qual critiquen la seva gestió al capdavant d’Urbanisme. Punset ha reiterat que “el Bloc Nacionalista Compromís pretén fer sang d’un cas que no existeix, ja que aquestes obres no tapen des de cap punt de vista el perfil del Nucli antic i l’immoble no supera les altures dels edificis que té al davant i a l’altre costat”. 
Per a l’edil d’Urbanisme, “és realment incoherent que un grup polític com el Bloc, que des que ho va abandonar Paca Sevila no té gens d’ecologista, pretengui desprestigiar en va a aquesta regidora” i ha recordat que “en l’anterior legislatura han estat capdavanteres de l’urbanisme salvatge, votant a favor de tots els plans parcials en el nostre municipi (Carbonera, Expoaltea i Belles Arts), i a favor de la macro urbanització Amibit Margequivir, en Callosa i que pretén destruir amb més de 5.000 habitatges la nostra Serra de Bernia. Un projecte que, tant Ecologistes en Acció com Cipal han recorregut davant els tribunals”. 
Així mateix, Punset ha posat l’accent que “en aquesta legislatura són l’únic grup polític que ha votat en contra de les normatives urbanístiques que he presentat al Ple per a esmorteir l’urbanisme salvatge que es venia produint en les últimes dècades en el nostre municipi”.

Pin It on Pinterest