Select Page

Les obres pretenen sobretot eliminar l’eixida a l’exterior per a accedir a la part nova del cementeri i poder entrar des de l’interior del propi cementeri. El que es va a fer, comenta Sellés, “és tombar alguns nínxols amb el que sobretot vull donar les gràcies als familiars per  la disponibilitat de tots ells a l’hora de traslladar les tombes per a poder realitzar estes obres” remarca Sellés.  El que s’aconseguix principalment amb estes millores és una més fàcil comunicació interna entre la part nova i la vella del cementeri municipal. “A més anem a reequilibrar les rampes perquè no hi haja tantes pendents i l’accés entre les distintes zones siga el més còmode possible” puntualitza el responsable d’Infraestructures. Estes millores compten amb un pressupost de 9.000 euros i estaran finalitzades abans de l’arribada de l’un de novembre, Dia de Tots Sants, constata el regidor “quan totes les famílies acudixen al cementeri a visitar els seus familiars difunts”.

Pin It on Pinterest