Select Page

Es realitzarà en el Centre Social de 16 a 20h aconseguint les 40 h de classes i amb inscripcions gratuïtes gràcies a la subvenció de la Direcció General d’Immigració del Ministeri de Treball i Immigració. Els continguts segons Alvado s’estructuren en 4 àrees: Llengua Castellana i Valenciana; Legislació Bàsica; Geografia i Història d’Espanya i de la Comunitat Valenciana i del municipi d’Altea i Informació pràctica sobre ocupació, vivenda, sanitat, etc. El regidor ha avançat que dilluns que ve a les 11h serà el conseller de Justícia i Benestar Social, Jorge Cabré Rico, el que inaugurarà este projecte amb la celebració del 2n Trobada d’Escoles d’Acollida a nivell provincial “en el que s’entregaran diplomes i acreditacions per als que desenvolupen estos projectes en els seus municipis”.
L’educadora Social, Eva Ramada, ha volgut remarcar les finalitats d’este important programa “garantir als nous ciutadans el coneixement dels valors i regles de convivència democràtica, els drets i deures, l’estructura política i els idiomes oficials de la Comunitat Valenciana”. Amb eixe objectiu “es pretén a més dotar d’autonomia personal als nous ciutadans perquè puguen exercir plenament la seua ciutadania” conclou.
El tècnic municipal de l’Agència Amics, Robert Llopis, recorda que l’Escola d’Acollida s’emmarca dins dels Itineraris Actius de Ciutadania ja presentats i que gaudixen de l’ajuda del Ministeri de Treball i Immigració.

Pin It on Pinterest