Select Page

La comissió de festes de Santa Anna 2010 d’Altea la Vella torna a organitzar, per segon any consecutiu, la programació d’actes. Per este motiu, la regidora de l’àrea, Marga Riera, ha reconegut públicament este esforç i ha volgut invitar veïns i visitants a què participen en tots els actes d’este cap de setmana. “El millor agraïment que se’ls pot fer als majorals i clavaris és acudir a la festa”, afirma Riera.
La clavària, Mª Vicenta Ripoll i el majoral, Antonio Lloret, han  presentat una programació plena d’activitats dirigides a tots els públics.  Este divendres tindrà lloc l’anunci de les festes amb volteig de campanes i tir d’un bombardeig aeri en honor a la patrona. L’Entrà de la Murta d’eixe mateix dia, la gran festa infantil del dissabte, la mascletà i la solemne processó i missa centren els actes a Altea la Vella.

Pin It on Pinterest