Select Page

 El regidor de Benestar Social, Gregorio Alvado, ha anunciat el pròxima sopar benèfic que l’Associació contra el Càncer d’Altea organitzarà per a este divendres 8 de juliol. El sopar tindrà lloc en els jardins de l’Hotel Vila Gadea amb un preu de 40 euros. Alvado ha assenyalat els 10 anys que esta Associació porta desenvolupant la seua labor en el municipi “recaptant fons per a la informació i educació sanitària; per al suport a familiars i malalts; el diagnòstic precoç de la malaltia; la rehabilitació; la formació professional i la investigació contra la malaltia”. Així mateix, ha remarcat la bona relació amb l’Ajuntament en tots estos anys on hi ha objectius comuns com és arribar a la societat alteana amb activitats que es duen a terme conjuntament.
Per la seua banda, la presidenta d’esta Associació, Gloria Pérez, s’ha centrat a indicar la labor constant i la lluita notable “per a combatre esta malaltia que està tan estesa mundialment a través de la investigació”. D’esta manera, en esta ocasió els fons que es recapten aniran íntegrament destinats a l’apartat d’investigació contra la malaltia. Pérez ha afegit l’assistència psicològica que oferix l’Associació “tant a familiars com a malalts que estan patint algun tipus de càncer”. Per a contactar amb l’AECC d’Altea cal cridar al Centre Social al 96-5843075. 
Des de la regidoria, Alvado ha avançat diversos projectes que es van a posar en marxa a partir de finalitzar l’estiu com és un Pla Estratègic de Prevenció, un curs d’alimentació saludable en col·legis i un Programa per a deixar de fumar.

Pin It on Pinterest