Select Page

 El regidor de Joventut i Esports, Sebastián Gómez, ha explicat que les activitats s’iniciaran a les 10 del matí i continuaran fins a les 13h. “al llarg de tot eixe temps les escoles infantils de basquetbol podran celebrar diferents partits i a més tindran activitats paral·leles com a competició d’habilitats i concurs de tir entre altres, per això estan a més invitats tots els xiquets dels col·legis públics d’Altea”.


El president del Club de Básquet, Jose Agulló, per la seua banda ha recalcat que esta iniciativa “portàvem ja molts anys intentant però per problema de la gran quantitat d’actes que es desenvolupen en el  Palau dels Esports, no hem pogut, en esta ocasió ha sigut que sí i amb la intenció de ser preludi de l’arribada dels Cursos Esportius d’Estiu i per a oferir un fi de curs a tots els que han participat en les escoles esportives de básquet durant l’any”. L’edat de què estan invitats està entre els 10 i els 13 “si bé podem adaptar-nos als que siguen majors o menors i vullguen igualment participar” comenta el president del Club.

Pin It on Pinterest