Select Page

 Amb esta mostra, es commemora el 90 aniversari del pintor i gravador que va estar acompanyat de la seua dona i de la seua filla Sibylle Schlotter. Al llarg de la inauguració, Sibylle va llegir un text d’homenatge a son pare igual que l’alcalde, Andrés Ripoll, va destacar la decisió del pintor de fincar-se a Altea “i de ser ambaixador del nostre municipi en els seus múltiples viatges i activitats artístiques”. Ripoll va agrair l’elecció de Schlotter i va destacar el gran nombre de persones que a Altea li coneixen i aprecien. En l’acte van estar presents a més nombroses personalitats del món de la cultura i l’art com l’actual regidor de Cultura Miquel Saragossa i pintors com Luis Frutos.
L’alcalde li va entregar al pintor un text commemoratiu de l’últim acord plenari per unanimitat en què es destaca la figura de l’artista i la seua influència a Altea i una placa d’agraïment. Així mateix, Pedro Marco va fer entrega d’una obra creada expressament per a eixe acte en què la figura i el rostre del pintor són el centre de la creació.
La mostra de Schlotter romandrà en la Fundació fins al diumenge 28 d’agost.
Més informació en www.fundacionschlotter.orgel arte como el actual concejal de Cultura Miquel Zaragoza y pintores como Luis Frutos.
El alcalde le entregó al pintor un texto conmemorativo del último acuerdo plenario por unanimidad en el que se destaca la figura del artista y su influencia en Altea y una placa de agradecimiento. Asimismo, Pedro Marco hizo entrega de una obra creada expresamente para ese acto en la que la figura y el rostro del pintor son el centro de la creación.
La muestra de Schlotter permanecerá en la Fundación hasta el domingo 28 de agosto.
Más información en www.fundacionschlotter.org

Pin It on Pinterest