Select Page

  L’alcalde en funcions, Andrés Ripoll, ha anunciat que les obres pertanyents al Pla PIP estaran finalitzades a finals de juliol “amb el  que per a agost podrem oferir una Ciutat Esportiva molt més bonica i segura no sols als turistes que ens visiten, sinó sobretot a la gran majoria de famílies que en eixes dates van a este poliesportiu municipal amb els seus fills per als cursos esportius d’estiu”. Ripoll a més ha explicat que es tracta d’una demanda important dels veïns i usuaris del carrer “ja que es generaven clots constantment i si bé es reparaven, tornaven a crear-se ja que quan van construir el nou pavelló no van tindre en compte el pes dels vehicles que transcorren per este carrer”. Eloy Hidalgo com a regidor d’Esports en funcions, ha constatat que amb este projecte s’aconseguixen dos objectius “per un costat s’assegura el carrer Tella  per al trànsit de tràfic pesat i per un altre s’aconseguix arreglar i millorar tota la part posterior de la Ciutat Esportiva ja que amb les pluges i despreniments sempre tenia terra”. La diferència d’altura entre el carrer La Tella i la Ciutat Esportiva és de 4metres.
El cap d’obra de CHM, empresa adjudicatària, José Joaquín Martínez he detallat les diferents parts d’este projecte que té un pressupost de 337.211,06 euros. “L’obra consistix en l’execució d’uns murs de contenció pel fet que el carrer Tella té un nivell superior al pis del pavelló. Després, es realitzarà el nou ferm del carrer per a adaptar-la al tràfic pesat que sol discórrer. Amb l’execució del mur es possibilita una rampa d’accés per a discapacitats”.

Pin It on Pinterest