Select Page

Alcalde i regidor han apostat pels músics alteans en la programació
 
El cicle de concerts Ruta de les Ermites ha superat enguany els 2000 assistents aconseguint una mitjana de 300 persones en cada actuació. El regidor de Cultura ha donat a conéixer estes xifres indicant “l’alt nivell de les actuacions no ha deixat a ningú indiferent atés que cada concert ha mantingut sinó millorat l’alt nivell d’espectadors”. Zaragoza ha remarcat la proposta musical d’esta edició “un recorregut pels diferents estils com a música clàssica, romàntica, jazz, etc. amb els que creiem que hi ha oferit un programa molt variat molt ben acollit pels alteans i també pels visitants de la Setmana Santa”.
Així mateix, des d’Alcaldia amb Andrés Ripoll i des de la regidoria de Cultura s’ha lloat la gran labor dels músics alteans “que vam tindre la decisió d’incorporar al programa per a donar un impuls als nostres futurs músics que estudien a Altea i que dia a dia es preparen durament per a ser professionals” indica Zaragoza. Per totes estes raons, el regidor afirma “continuarem apostant per esta activitat tan representativa de la cultura alteana que a més rep el suport d’institucions com la CAM i Casa Mediterrani”. Igualment, Zaragoza agraïx la col·laboració de les comissions de festes i de les monges del convent de l’Olla.
Cultura a més ha dut a terme recentment el Festival de Narració Oral, Encontes “que ha sigut un èxit i que va incorporar dos actes commemoratius del centenari del naixement d’Enric Valor”, constata Zaragoza. El volum de públic ha sigut important arribant a les 2.500 persones distribuïdes en 24 activitats durant els dies 14,15 i 16 d’abril.

Pin It on Pinterest