Select Page

“Una jornada particular” està protagonitzada per Rafa Calatayud i Victòria SalvadorEste dissabte 12 de març arriba a Palau Altea una obra del conegut Ettore Scola amb la versió de Rodolf Sirera. “Una jornada particular” s’iniciarà a les 20.30 hores i compta amb la presència en l’escenari de Rafa Calatayud, Victòria Salvador i Laura Useleti. Esta obra és l’adaptació al teatre de la coneguda Una giornata particolare una pel·lícula italiana de 1977, dirigida per Ettore Scola protagonitzada per Marcello Mastroianni i Sophia Loren en els papers principals.
El film relata la trobada ocasional entre l’ama de casa Antonietta (Sofía Loren) casada i mare de sis fills, i el periodista homosexual Gabriele (Marcello Mastroianni), en el dia de la visita de Hitler a Roma el 6 de maig de 1938.
Retrata una faceta de la ideologia feixista poques vegades enfocada pel cine, el teatre i per l’art en general. En un rol secundari apareix Alessandra Mussolini, néta del Duce que amb el temps, curiosament, Alessandra es convertiria en dirigent del moviment neofeixista italià.

Pin It on Pinterest