Select Page

El vehicle ha sigut donat per un comercial a la Secretaria d’Estat per la Dona Sahrauí


L’Associació Juita d’Ajuda al Poble Sahrauí ha aconseguit que un camió amb capacitat per a transportar 5 tones de material partisca el pròxim dia 22 cap als campaments sahrauís en Tinduf. Este vehicle ha sigut donat per l’empresa Fruites i Verdures Manuel Santacruz a l’Associació i passarà a ser propietat de la Secretaria d’Estat per a l’Assistència Social i Promoció de la Dona Sahrauí. El camió després de molts tràmits serà transferit a Tinduf després de la seua arribada al port d’Orà a través de La Mitjana Lluna Roja.
Dins del camió es transportarà un contingut de 3.500 quilos d’aliments; 4.000 bolquers d’incontinència i 100 mantes per al projecte d’ancians; 5.500 ulleres de sol i graduades i 4 bosses de roba. 

Pin It on Pinterest