Select Page

Alcalde i regidor proposen un centre dependent de la Generalitat
El dimarts 9 de novembre, l’alcalde d’Altea, Andrés Ripoll, i el regidor de Cultura, Miquel Zaragoza, es van entrevistar amb la secretària autonòmica d’Educació, Concha Gómez, per a obtindre solucions a la viabilitat del Conservatori Municipal alteà. Este centre es va veure afectat pel retall pressupostari de la Generalitat Valenciana governada pel PP aplicable a conservatori professionals de música de la Comunitat Valenciana.
En la mencionada reunió, se li va proposar a la secretària autonòmica la cessió del centre a la Conselleria i la creació d’un conservatori comarcal a Altea dependent de la Conselleria. També se li va proposar l’augment de l’actual subvenció procedent de la Generalitat. Cap d’estos plantejaments van ser acceptats per la popular Gómez i va emplaçar a l’alcalde d’Altea i al regidor de Cultura a una nova reunió en un breu espai de temps per a la presentació d’un pla de viabilitat del Conservatori Municipal

Pin It on Pinterest