Select Page

Durant el cap de setmana ha tingut lloc a Altea la 6a edició de la Jornada del Tracte; una fira organitzada per Amics del Cavall de llevant i l’ajuntament alteà a través de la regidoria de Comerç. El balanç de la cita realitzat per l’edil d’àrea, Miquel Zaragoza, és positiu, ja que durant els dos dies de la Jornada han disfrutat dels animals exposats i les distintes activitats oferides al voltant de 5.000 persones.
“S’ha acostat fins a la fira un gran nombre de públic, sobretot en la jornada del diumenge i el dissabte a l’hora de dinar ja que molta gent no va voler perdre’s el “arròs amb fesols” que tots els anys prepara la junta local d’AECC.
Miquel Zaragoza ha fet també un repàs per l’àmplia oferta d’esta VI Jornada del Tracte, ubicada com ve sent habitual en l’aparcament del mercat ambulant. El responsable municipal de comerç ha destacat la mostra de les tasques típiques del camp amb la reproducció d’una batuda, ambientada amb els cants tradicionals del camp. Altres de les demostracions que els assistents han pogut presenciar han sigut les exhibicions de Domadura d’Altea Escola, de salts de cavalls i de Domadura Lliure; activitats complementàries a l’exposició i compravenda d’animals com ara cavalls, ponis, burros, porcs, aus, corders, i cabres, entre altres.
Conclosa la jornada i vist l’èxit obtingut, la regidoria de Comerç comença a treballar en la preparació d’una pròxima edició.

Pin It on Pinterest