Select Page

Este matí, l’alcalde i l’edil d’Educació, acompanyats d’alguns dels regidors de l’Equip de Govern i els responsables de l’empresa concessionària “Sense Complicassions”, han visitat les noves instal·lacions del CP Garganes dutes a terme amb fons del 2n Pla E. Com ha explicat Pepa Perles, “les obres han consistit en l’execució d’uns nous banys per a Infantil i un magatzem, als que s’accedix directament des del pati”.


“Hem acabat una altra de les inversions que este Equip de Govern socialista està realitzant en els col·legis públics d’Altea. L’obra consistix en la realització d’un lavabo i un magatzem perquè els xiquets no hagen d’entrar al col·legi per a accedir als banys”, ha indicat la responsable municipal d’Educació. Pepa Perles hi ha assenyalat el compliment dels terminis per part de la concessionària i ha afegit que “demà que comença el col·legi, els xiquets d’infantil ja podran utilitzar estos nous banys, entre els que es troba un bany adaptat i també la construcció d’un magatzem perquè els xiquets puguen guardar tots els joguets que utilitzen a l’hora del recreació”.


“L’aposta dels socialistes per l’educació ha sigut molt fort i sempre, a pesar de les dificultats que hem tingut, hem prioritzat en l’Educació”, ha comentat Perlés, qui ha aprofitat el moment per a fer un crida a la Conselleria d’Educació reiterant la petició municipal de la subvenció per a l’Escola d’Adults.


Per la seua banda, l’alcalde ha reiterat “que per a este Equip de Govern l’Educació és una prioritat”, alhora que ha recordat que les infraestructures són competència de la Generalitat; una cosa que no ha sigut impediment perquè l’Ajuntament escometa noves infraestructures i mantinga les existents, “perquè ens preocupa que els xiquets i jóvens d’Altea estiguen escolaritzats en les millors condicions”.


Andrés Ripoll ha ressaltat el compliment dels terminis per part de l’empresa adjudicatària i ha lamentat que “Conselleria no tinga el mateix interés, perquè compromisos que va adquirir, com el menjador de les Rotes, no els ha complit. Però, a més, enguany està retallant professorat, per la qual cosa d’alguna manera nosaltres potenciem les infraestructures, però s’està retrocedint en els servicis pels retalls”.


“Estic satisfet per l’execució d’esta lavabo que donarà molta mobilitat perquè es podrà accedir des del pati i no hagen de traslladar-se els xiquets per les aules deixant l’arena que porten en els peus. A més es podrà utilitzar el pati sense haver d’accedir al centre. Pense que és una millora xicoteta -43.000€- però important quant a millora del servici d’atenció als xiquets” ha conclòs el primer edil alteà.


 

Pin It on Pinterest