Select Page

Amb esta inversió la Policia Local d’Altea s’unix a la xarxa que unix les diferents forces de seguretat de la comunitat.
La regidora de Seguretat Ciutadana, Patricia Mora, acompanyada d’equip de govern d’Altea, el cap de la policia Herminio Navarro, l’Empresa TEINSA i el responsable de la Xarxa COMDES Javier Gimeno han presentat hui l’adquisició de les terminals que s’unixen la Policia Local d’Altea amb la xarxa de seguretat i emergència de la Comunitat Valenciana.
L’edil de seguretat ciutadana ha manifestat que amb “la implantació de la xarxa COMDES gràcies al finançament del 2n Pla E “Infraestructura de Radiocomunicaciones Digitals” per un valor de 70.000€, s’ha produït l’adquisició de quaranta-quatre unitats i de dos emissores base en policia local i protecció civil respectivament, passant de la comunicació analògica a la digital” “Al firmar el conveni d’adhesió a la xarxa COMDES les comunicacions passen a ser més segures i molt més eficaços ja que cada efectiu va poder ser localitzat en qualsevol punt de la localitat” ha assenyalat Mora. Amb este finançament es fa un gasto únic que cobrix l’adquisició de les unitats i no cal cap tipus de gasto addicional.
La xarxa COMDES, xarxa de comunicacions mòbils digitals d’emergència i seguretat de la comunitat valenciana, és la “nova xarxa d’emergència i seguretat de la comunitat que tracta incloure totes les flotes d’emergència i seguretat” ha explicat Gimeno , així mateix ha assenyalat que “actualment ja estan dins de la xarxa tots els consorcis de bombers de les tres províncies, sanitat entrara al setembre i les policies locals van entrant gradualment, incorporant-se hui la policia local d’Altea”


 

Pin It on Pinterest