Select Page

La Societat Filharmònica Alteanense, en el marc del seu cicle de concerts d’estiu, ha organitzat per a este divendres, 2 de juliol, un Festival d’Orquestres de Corda en què participarà l’Orquestra de Cambra de la SFA, l’Orquestra de Pols i Pua de la SFA i, com invitada, l’Orquestra La Barqueta de Benidorm. El festival donarà inici a les 20:30 h a l’Auditori del Centre Social d’Altea.


Així mateix, la banda simfònica de la SFA oferirà el seu concert d’estiu el diumenge 1 d’agost a la Plaça de la Pau, a les 20:30 h. La temàtica del concert serà de blues-jazz i comptarà amb la participació de solistes de renom. A més, la banda participarà en dos festivals, el 13 d’agost a Bétera (València) i el 27 d’agost a Torrevieja (Alacant). Tot aquell soci o simpatitzant que desitge acompanyar a la banda alteana amb autobús haurà de posar-se en contacte al 96 584 44 99.


Més info: www.sfaltea.com


 

Pin It on Pinterest