Select Page

En el matí d’ahir, el president d’AEPA, José Davó i el gerent d’ICURIS, Miguel Ángel Bustillos, firmaven un conveni de col·laboració pel qual els associats a AEPA podran beneficiar-se d’importants descomptes en els servicis oferits per esta firma especialitzada en control de riscos comercials i gestió de deutes.
Segons Davó, “este conveni facilitarà als nostres associats el cobrament d’impagats, els que tindran un descompte especial en els servicis que presta ICURIS, com és el cas de cursos formatius”.
Com a responsable d’ICURIS, Bustillos explicava, “l’acord aporta un valor afegit als membres d’AEPA i els facilitem metodologia i tècniques perquè el nivell de vendes augmente. També per a solucionar problemes d’impagament”.
A l’acte de formalització del conveni van assistir també Vicente Martínez, responsable d’ICURIS a Alacant i Juan J. Tárraga, membre de la Junta rectora d’AEPA.


 

Pin It on Pinterest