Select Page

 
El convent del Carmelo de l’Olla es vestia de gala diumenge passat per a celebrar els 50 anys de servici a la comunitat de la Germana Mª Auxiliadora, qui en presencia de familiars, amics i veïns va renovar els seus vots davant de la Priora del convent.
Moltes van ser les persones que no van voler perdre’s una cita que donava inici a les 12:00h amb una multitudinària missa, presidida per 10 religiosos i les pròpies companyes de clausura de la Germana. A més, l’Omilía va comptar amb les veus del Cor de la SFA i la presència de la família de la celebrant, els que van participar activament en l’Ofrena.
Al finalitzar l’emotiva missa, va prendre la paraula la Germana Mª Auxiliadora, qui va agrair la presència dels assistents, en especial de la seua germana i familiars i va manifestar sentir-se feliç amb la decisió de ser religiosa que va prendre fa 53 anys quan va abandonar la casa dels seus pares. “La veritat és que hi hi ha valgut la pena i tornaria a dedicar la meua vida a Déu”, va declarar Mª Auxiliadora.
Després de la missa, els més de 200 assistents van ser invitats a un àgape preparat per les pròpies religioses.


 

Pin It on Pinterest