Select Page

Els socis tenen la cita amb les urnes el pròxim dia 8 de maig de 12 a 18 hores a Palau Altea
El pròxim dia 8 de maig tindrà lloc, a Palau Altea, l’assemblea general de Caixaltea on es triarà al nou Consell rector de l’entitat. El PSOE alteà recolza la candidatura de Patricia Mora, Melany Jorro, Batiste Ferrer i Elena Asensio els que han remarcat que “es comprometen a treballar per a defendre els interessos dels socis amb la màxima honestedat i transparència possible”.
La cita amb les urnes començarà a les 12 hores i finalitzarà a les 18 hores. Tots els socis estan convocats i cada un podrà votar per dos persones més que així ho autoritzen, adjuntant la credencial corresponent on se signe la cessió del vot i adjuntant una fotocòpia del DNI. També es podrà votar pels menors d’edat amb el Llibre de Família o la partida de naixement. A més, les empreses també podran participar sempre que sol·liciten la credencial amb anterioritat.
El Consell rector de Caixaltea està constituït per 12 membres que renoven la mitat dels seus components cada dos anys i només es pot votar quatre persones per soci.
Al finalitzar les votacions, es procedirà a donar compte dels resultats de la gestió econòmica de l’últim any. Així mateix, es procedirà al recompte de vots per a donar a conéixer els sis nous consellers que es triaran dels huit aspirants que es presenten. 

Pin It on Pinterest