Select Page

El regidor d’Hisenda afirma que el pressupost prorrogat respon a les expectatives de servicis del municipiEl regidor d’Hisenda, Eloy Hidalgo, ha eixit a l’encontre de les acusacions de la popular Mari Pepa Rostoll sobre inexistència d’un pressupost per al 2010 afirmant que “el PP el que vol és donar la imatge de paràlisi del govern, una cosa que és totalment irreal”. En eixe sentit, ha continuat replicant a les manifestacions del PP afirmant “nosaltres estem manejant-nos unes dades econòmiques i estem aplicant una sèrie de partides per a anar gestionant el dia a dia, no és cert que no hi haja un pressupost, n’hi ha prorrogat i respon en una grandíssima part a totes les expectatives de servici del poble i al que cal anar introduint modificacions”.Eloy Hidalgo ha contestat, a més, a les crítiques de Rostoll relatives a les ajudes a les associacions i entitats locals recordant que el problema no és de l’alcalde ni del regidor, és del PP “que després de tants anys de govern és incapaç d’entendre que hi ha unes quantes vies de finançament per a les associacions i que si bé cal retallar uns tipus de gastos, la bona gestió, l’aconseguir finançament extern, està fent que podem obrir noves línies de gasto per a les associacions”. El regidor ha volgut transmetre tranquil·litat a les associacions i als alteans “en estos moments on l’equip de govern no para de treballar pel ciutadà en una època d’extrema duresa, la gent està veient quins són els nostres criteris a l’hora de gestionar perquè anem verificant que cada un dels euros que es gasten de tots els alteans va a un programa concret, a cobrir una necessitat o satisfer una il·lusió”.

Pin It on Pinterest