Select Page

Molts han sigut els alteans i visitants que no han volgut perdre’s els actes reliogiosos que han tingut lloc durant la Setmana Santa a Altea. Entre ells han estat, com és habitual, els edils i l’alcalde del municipi, els quals han participat entre altres actes, en la Processó del Sant Enterrament d’Altea i Altea la Vella.
Igual que en anys anteriors, el Viacrucis, la Processó del Sant Enterrament i la Processó del Ressuscitat han sigut les celebracions més seguides quant a nombre de participants. Si bé el Viacrucis reproduïx el calvari viscut per Jesús abans de la seua mort i presentat amb escenes congelades pel grup de teatre alteà Pla i Revés, en la Processó del Sant Enterrament d’Altea participen les diferents confraries, com són la del Sepulcre, la Dolorosa, l’Eccehomo-, el Natzaré i la Comissió del Santíssim Crist del Sagrari. També a Altea la Vella ixen a la Processó el Sepulcre, la Dolorosa i el Crist de la Salut.

Pin It on Pinterest