Select Page

Divendres que ve 12 de febrer a les 20:30h a Palau Altea tindrà lloc un concert de piano a càrrec de Kateryna Titova, guanyadora del XVI concurs Internacional de Piano de Palma de Mallorca. El concert té un caràcter benèfic i la recaptació anirà destinada en un 70% a Cáritas d’Altea i en el restant 30% a la campanya “posem fi a la poliomielitis” de la fundació rotaria. Així ho han donat a conéixer el regidor de Cultura i responsable de Palau Altea, Miquel Zaragoza; l’edil de Benestar Social, Gemma Córcoles i el president de la secció alteana de Rotary, Franz Kohlross, els que han presentat l’esdeveniment.
Com a representant municipal, Miquel Zaragoza ha agraït al Rotary Club i al seu president “la gran labor social que està realitzant a Altea, no en va destinarà gran part dels beneficis d’este concert a una entitat alteana el fi de la qual és ajudar la població”.
Des de Binestar Social, Córcoles també ha agraït el treball diari i l’esforç de Rotary, “perquè a més de donar a conéixer jóvens artistes i pensar en quins projectes poden invertir, es posen en contacte amb l’àrea de Benestar Social per a saber quina és la realitat social alteana i quines són les entitats del municipi, amb l’objectiu de no beneficiar de les ajudes sempre a la mateixa associació”.
Gemma Córcoles ha explicat que “en este cas s’ha triat Cáritas perquè és una organització que està treballant molt per a oferir menjar, roba i sufragar gastos essencials de la llar a moltes persones”.
Finalment ha sigut Franz Kohlross qui ha pres la paraula i recordat que el Rotary Club es va fundar un 23 de febrer de fa 105 anys a Chicago, d’ací que es trie cada any el mes de febrer per a celebrar el concert benèfic. Una vegada més Kohlross ha subratllat que “Rotaru té un objectiu important que és ajudar on faça falta, però sobretot en la comunitat on vivim”.
El president del Club a Altea ha puntualitzat que “Rotary està treballant en la campanya contra la Poliomielitis des de fa 25 anys. Hem invertit més de 1.000 milions de dòlars, però encara hem de fer un gran esforç. Pensem que enguany podria quedar eradicada la malaltia i per a això comptem amb 250 milions de dòlars cedits per la Fundació de Bill Gates”.
Per a concloure, Franz Kohlross ha qualificat de “molt bona” la pianista que oferirà el concert. “És una jove ucraïnesa, nascuda en 1983, que està molt sol·licitada. Ara està actuant a Polònia i després del concert d’Altea es va a fer un tour per Itàlia.
El preu de l’entrada per al concert és de 10€ per localitat i estes es poden adquirir en la planta baixa de l’Ajuntament o en la taquilla de Palau Altea el mateix dia del concert. “També acceptem la compra d’entrades destinades a fila 0 perquè el fi és recaptar, però ens agradaria més que la gent vinguera a disfrutar del concert”, ha expressat el president del Rotary Club a Altea.
 

Pin It on Pinterest