Select Page


Un total de 55 alteans es van desplaçar a FITUR dissabte passat per a conéixer la fira turística que se celebrava a Madrid i que va culminar les seues activitats ahir. L’alcalde, Andrés Ripoll, i el regidor de Turisme, Miquel Zaragoza, van rebre als alteans en l’estand del municipi on s’oferia tota l’oferta turística que es va promocionar durant la fira.


La regidoria de Turisme va organitzar el viatge gratuït per a tots els interessats. A les cinc de la matinada del dia 23 de gener va eixir l’autobús des de la plaça dels Esports i van tornar el mateix dia després de conéixer tots els detalls d’una de les fires turístiques més importants que existixen en l’actualitat.
L’alcalde va destacar que la visita es va caracteritzar per “un ambient agradable i festiu” i va permetre que els alteans “conegueren una fira on s’inclou una oferta turística molt àmplia a més de descobrir la nostra estand que es va convertir al punt de referència durant la seua estada”.


 

Pin It on Pinterest