Select Page

Palau Altea inaugura hui a partir de les 20 h l’exposició pòstuma d’Enric Solbes “Retrats de l’Invisible”. Solbes moria el passat 20 de desembre als seus 49 anys d’edat, mentres la seua última exposició “Retrats de l’Invisible” continua el seu recorregut programat per diverses ciutats del país. El regidor de Cultura, Miquel Zaragoza, ha recordat la figura d’este artista d’Alzira “que va començar a veure el món des d’Alcoi, on son pare tenia un estudi fotogràfic. Vint-i-tres anys després es va llicenciar en Belles Arts a València i darrere d’açò i amb els anys, les seues cartells, quadros i il·lustracions, les seues cobertes i reflexions han alegrat nombroses sales d’exposicions, donant la imatge d’una editorial moderna i d’un parell de companyies teatrals de l’escena valenciana”. Zaragoza ha indicat que Solbes va romandre catorze anys sense exposar “podem veure ara reunides les seues últimes pintures que són el resultat de moltes hores de treball i d’una formació sense manies, apassionada i cerebral, però també d’una mirada capaç de descobrir, en un món deshumanitzat, els detalls que encara ens fan sentir persones”.
La mostra romandrà fins al pròxim 13 de febrer a la sala principal d’exposicions de Palau Altea

Pin It on Pinterest