Select Page

La regidora de Benestar Social feia entrega recentment de nombrosos regals de Nadal a les persones majors que es troben assistides en la Residència Les Boqueres. La novetat en esta ocasió és que els regals han sigut elaborats pels alumnes del Tapis (Taller de Presinserción Laboral) i consistien en un passador amb forma floral per a les dones i un clauer per als hòmens. Les jóvens integrants de Tapis han elaborat 112 regals i van fer entrega de tots ells en persona als majors de Les Boqueres. La regidora Gemma Córcoles ha anunciat que esta experiència es repetirà “ja que és un treball realitzat pels xics i xiques amb alguna dificultat psíquica amb el que es contribuïx al seu adequat desenvolupament social perquè ells mateixos veuen compensat el seu esforç amb el grat dels majors al rebre’ls”.
Així mateix, es farà entrega a la planta de Salut Mental de l’Hospital de La Vila Joiosa d’una televisió sol·licitada pels mateix treballadors i pacients. Córcoles ha explicat que enguany a causa de la Grip A, l’Hospital no permet l’entrega de regals als pacients tal com s’ha fet anteriorment “i només permeten l’entrega de regals a les plantes o a departaments del centre sanitari”. D’esta manera, des de la regidoria s’ha optat per la planta de Salut Mental i s’ha atés a la seua petició que consistix en un televisor per a instal·lar a la sala d’oci.
Nit de cap d’Any al Centre Social
Al Centre Social és ja tradicional la celebració de la Nit de Cap d’Any amb un sopar, cotilló i festa. Enguany s’ha preparat igualment atenent a les observacions de la Junta de la Tercera Edat. Així, en paraules de la regidora, Gemma Córcoles, “ha sigut la pròpia Junta la que ha seleccionat el menú que és molt assortit i que tan sols costa 37 euros, hi haurà a més cotilló i orquestra amb música”.

Pin It on Pinterest