Select Page

Hui han pres possessió 9 Policies locals a Altea que se sumen als 2 que també ho van fer a finals de maig. L’alcalde, Andrés Ripoll, ha presidit l’acte que s’ha celebrat en l’Ajuntament. A més del primer edil també han estat presents la regidora de Trànsit i Seguretat Ciutadana, Patricia Mora, el regidor de Personal, Santiago Ronda, i el cap de la Policia Local, Herminio Navarro, els que han felicitat els nous funcionaris que han adquirit les seues places després del concurs d’oposició que es va organitzar en el municipi.
L’alcalde ha recordat que ara continuaran la seua formació durant quatre mesos en l’Institut Valencià de Seguretat Pública i Emergències amb el que “aconseguirem una millor qualitat en l’atenció i en la seguretat dels nostres ciutadans”.
Per la seua banda, la regidora de Trànsit i Seguretat Ciutadana ha animat als agents “a continuar desenvolupant la seua labor com ho estaven fent fins ara”.

Pin It on Pinterest