Select Page

L’alcalde destaca el valor didàctic de la iniciativa per als jóvens i xiquets
La V Fira del Tracte que s’ha celebrat este cap de setmana a Altea en el pàrquing del Camí de l’Algar ha sigut una de les més concorregudes de totes les celebrades fins al moment. Des de Comerç, el regidor, Miquel Saragossa, ha destacat la quantitat estimada de persones que s’han acostat a esta fira “calculem que han sigut unes 4.000 persones les que han visitat la fira el que la convertix en la més concorreguda de totes. Amb tan sols 5 edicions ja està plenament consolidada”. Saragossa ha recordat la quantitat d’activitats programades com ara exhibicions eqüestres, domadura d’alta escola, carrera de burros i demostracions de tir i arrossegament. En la inauguració celebrada el dissabte a les 11 del matí, l’alcalde, Andrés Ripoll, destacava “La fira ja és un esdeveniment consolidat a Altea que permet als jóvens aprendre més sobre els animals i el seu valor. Per tant, em pareix una iniciativa interessant”. Així mateix, va remarcar “el programa d’activitats que s’ha organitzat és molt extens. Veurem des d’exhibicions eqüestres, fins domadura d’alta escola, carreres de burros, demostracions de tir i arrossegament, domadura lliure, etc.”.
El president de l’Associació Amics del Cavall de llevant, Antonio Jiménez, ha explicat que sobretot han sigut les famílies alteanes les que han acudit a esta activitat este cap de setmana “omplint els espais com la carpa on finalment vam haver de posar taules i cadires en l’exterior perquè dins de la mateixa no cabia la gent que havia acudit a la cita amb el “arròs amb fresols” de l’Associació del Càncer i la nostra barra d’invitacions”.


 

Pin It on Pinterest