Select Page

El professor de la Facultat de Belles Arts d’Altea de la Universitat Miguel Hernández (UMH) Joan LLobell ha sigut seleccionat per a impartir una ponència en el Congrés Internacional de Creativitat ‘Ciutats creatives en la societat de la imaginació’ que se celebra a Càceres esta setmana.
El professor Llobell parlarà sobre ‘La creativitat aplicada a entorns urbans amb un valor historicoartístic: La Teulada Gòtica Emmurallada’. Esta ponència pretén divulgar el projecte d’actuació sobre este peculiar entorn urbà que va dirigir el professor Joan LLobell en Teulada (Alacant) i que va permetre la declaració com Bé d’Interés Cultural d’este patrimoni.
La direcció d’este projecte ha permés al professor Joan Llobell realitzar el llibre ‘Restauració virtual de La Teulada Gòtica’, editat per l’Institut Alacantí de Cultura Juan Gil Albert.

Pin It on Pinterest